مجله علوم و صنایع غذایی ایران یکی از نشریات انتشارات دانشگاه تربیت مدرس است که تحت مسئولیت علمی سردبیر و هیات تحریریه منتشر می شود و صاحب امتیاز آن دانشگاه تربیت مدرس با همکاری انجمن علوم و صنایع غذایی ایران می باشد.ماهنامه علمی-پژوهشی علوم و صنایع غذائی ایران به منظور گسترش و اعتلای تحقیقات علمی در زمینه علوم و صنایع غذائی و ایجاد ارتباط و هماهنگی بین محققین، کارشناسان و دانشجویان در دانشگاه ها و موسسات تحقیقاتی و همچنین برای توسعه مرزهای دانش از سال ۱۳۸۳ منتشر شده است. این مجله مقالات اصیل تحقیقی در زمینه علوم و صنایع غذائی و موضوعات مرتبط در این زمینه که برای اولین بار ارائه می شوند را با داوری علمی و فنی پذیرفته و منتشر می نماید. مقالات به صورت دو سوکور بررسی خواهند شد، به این معنی که نویسندگان و داوران یکدیگر را نمی شناسند.هیات تحریریه مجله علوم و صنایع غذائی ایران از تمامی استادان، پژوهشگران و صاحبنظران دعوت می نماید تا با ارسال مقاله های ارزنده خود این مجله را درراه رسیدن به اهداف مذکور یاری کنند.
نمایه سازی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران تحت حمایت سیویلیکا می باشد و مقالات هر شماره آن پس از انتشار در پایگاه سیویلیکا نمایه سازی و منتشر می شود. مقالات این مجله در نظام رتبه بندی دانشگاهها و پژوهشگاهها مورد تحلیل قرار میگیرد.
اطلاعات مهم مجله
انجمن علمی: انجمن علوم و صنایع غذایی ایرانکد ژورنال: JR_FSCT
تاریخ درج سایت: پنجشنبه، ۲۶ مهر، ۱۳۹۷
تعداد نمایش: 4642
سختار سازمانی مجله
آقای دکتر ایرج شریفی آل آقا مدیر مسئول
آقای دکتر محمدحسین عزیزی تبریززاد سردبیر
خانم دکتر زهره حمیدی اصفهانی هیات تحریریه
آقای دکتر محمدعلی سحری هیات تحریریه
آقای دکتر سلیمان عباسی هیات تحریریه
خانم دکتر گیتی کریم هیات تحریریه
آقای دکتر منوچهر وثوقی هیات تحریریه
آقای پروفسور منوچهر حامدی هیات تحریریه
آقای دکتر نوردهر رکنی هیات تحریریه سابق