مجله میکروب شناسی مواد غذائی توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد و بصورت فصلنامه منتشر می شود. مقالات ارسالی در زمینه های مختلف و مرتبط با میکروب شناسی مواد غذائی شامل باکتری ها، ویروس ها، انگل ها، بیماریهای غذا زاد ،امنیت غذائی، بیماریهای منتقله از غذا، میکروب شناسی صنعتی مواد غذائی و... قرار می گیرند.

تلاش بر این است که بررسی مقالات در کوتاهترین زمان و با حفظ دقت انجام پذیرد و پذیرش مقاله بر اساس نظر داوران، طی ۳ ماه پس از ارسال آن صورت پذیرد.

نمایه سازی

فصلنامه میکروب شناسی مواد غذائی تحت حمایت سیویلیکا می باشد و مقالات هر شماره آن پس از انتشار در پایگاه سیویلیکا نمایه سازی و منتشر می شود. مقالات این مجله در نظام رتبه بندی دانشگاهها و پژوهشگاهها مورد تحلیل قرار میگیرد.

اطلاعات مهم مجله

سازمان علمی ناشر مجله: دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد
کد ژورنال: JR_JFM
تاریخ درج سایت: شنبه، ۲ خرداد، ۱۳۹۴
تعداد نمایش: 22914

سختار سازمانی مجله

آقای مهدی رئیسی مدیر مسئول
آقای دکتر ابراهیم رحیمی سردبیر
آقای دکتر فهام خامسی پور مدیر داخلی
خانم آیلین سموعی کارشناس نشریه
آقای دکتر مهرداد قوامی هیات تحریریه
خانم دکتر گیتی کریم هیات تحریریه
آقای دکتر محمدرضا محزونیه هیات تحریریه
آقای افشین جوادی هیات تحریریه
آقای دکتر شهرام شکرفروش هیات تحریریه
آقای دکتر امیر شاکریان هیات تحریریه
خانم دکتر ناهید رحیمی فرد هیات تحریریه
آقای دکتر مجتبی بنیادیان هیات تحریریه

0سازمان علمی ناشر مجله: دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد