نشریه علمی پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران از سال ۱۳۸۴ به صاحب امتیازی دانشگاه فردوسی مشهدبا همکاری انجمن علوم و صنایع غذایی ایران منتشر می شود. این نشریه تحقیقات دارای نوآوری در زمینه های مختلف علوم و صنایع غذایی ( فناوری مواد غذایی، مهندسی مواد غذایی، شیمی مواد غذایی و زیست فناوری مواد غذایی) را جهت استفاده متخصصین این حوزه در داخل و خارج از کشور به چاپ می رساند.

دارای مجوز چاپ ۶ شماره در سال (دو ماهنامه) مقالات (پژوهشی، کوتاه و مروری) به دو زبان فارسی (۴ شماره) و انگلیسی (۲ شماره)

نمایه سازی

دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران تحت حمایت سیویلیکا می باشد و مقالات هر شماره آن پس از انتشار در پایگاه سیویلیکا نمایه سازی و منتشر می شود. مقالات این مجله در نظام رتبه بندی دانشگاهها و پژوهشگاهها مورد تحلیل قرار میگیرد.

اطلاعات مهم مجله

سازمان علمی ناشر مجله: دانشگاه فردوسی مشهد
کد ژورنال: JR_IFST
تاریخ درج سایت: یکشنبه، ۲ آبان، ۱۳۹۵
تعداد نمایش: 13715

سختار سازمانی مجله

آقای دکتر ناصر شاهنوشی مدیر مسئول
مسعود یاورمنش سردبیر
خانم محبت محبی هیات تحریریه
آقای علی عطا معظمی هیات تحریریه
آقای دکتر ساموئل ایوفمی اولالکان آدییه هیات تحریریه
آقای دکتر کلیفورد نکمناسو اوبی هیات تحریریه
آقای دکتر محمدامین محمدی فر هیات تحریریه
آقای مهیار حیدرپور هیات تحریریه
آقای حمید بهادر قدوسی هیات تحریریه
آقای قدیر رجب زاده هیات تحریریه
آقای دکتر بابک قنبرزاده هیات تحریریه
خانم کیانوش خسروی هیات تحریریه
آقای مرتضی عباس زادگان هیات تحریریه
آقای آرش کوچکی هیات تحریریه
آقای محمدباقر حبیبی نجفی هیات تحریریه
خانم ایران عالم زاده هیات تحریریه
آقای دکتر منوچهر وثوقی هیات تحریریه
آقای علی طاهریان هیات تحریریه
آقای دکتر مرتضی خمیری هیات تحریریه
خانم بی بی صدیقه فضلی بزاز هیات تحریریه
آقای سیدعلی مرتضوی هیات تحریریه
آقای دکتر مهدی کاشانی نژاد هیات تحریریه
خانم دکتر فخری شهیدی هیات تحریریه
آقای رضا فرهوش هیات تحریریه

0سازمان علمی ناشر مجله: دانشگاه فردوسی مشهد