سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران، در راستای گسترش وظایف خود در زمینه ایجاد و توسعه‌ی فناوری‌های نوین، توسعه حمایت از پژوهش های کاربردی و ارتقای جایگاه علمی کشور، به ویژه در حوزه کاربرد علوم مهندسی در صنعت غذا، فصلنامه علمی فناوری‌های جدید در صنعت غذا را منتشر می‌نماید. این نشریه بر اساس آخرین ارزیابی کمیسیون نشریات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سال ۱۳۹۹ به دریافت رتبه "الف" نائل گردید. با ارزیابی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (۲۰۱۸، ۱۳۹۷ :ISC) این نشریه دارای ضریب تاثیر ۰.۲۴۱ و رتبه Q۱ می باشد. فرآیند دریافت، داوری و انتشار مقالات رایگان بوده و هزینه های مربوطه توسط سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران تامین می شود.

توجه: به منظور یکسان سازی روندهای قانونی و رعایت ضوابط جاری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، از تاریخ ۲۸ بهمن ۱۳۹۹ نشریه فناوری های نوین غذایی با نام فناوری های جدید در صنعت غذا انتشار خواهد یافت. بدیهی است سایر قوانین و ضوابط حاکم بر نشریه همچون گذشته و بدون تغییر خواهد بود.

نمایه سازی

فصلنامه علمی فناوری های جدید در صنعت غذا تحت حمایت سیویلیکا می باشد و مقالات هر شماره آن پس از انتشار در پایگاه سیویلیکا نمایه سازی و منتشر می شود. مقالات این مجله در نظام رتبه بندی دانشگاهها و پژوهشگاهها مورد تحلیل قرار میگیرد.

اطلاعات مهم مجله

سازمان علمی ناشر مجله: سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران
کد ژورنال: JR_JIFT
تاریخ درج سایت: سه شنبه، ۲۴ مرداد، ۱۳۹۶
تعداد نمایش: 13521

سختار سازمانی مجله

آقای مجید جوانمرد مدیر مسئول
آقای محمدحسن ایکانی سردبیر
خانم دکتر سمیه رحیمی مدیر اجرایی
آقای دکتر مهدی کدیور هیات تحریریه
آقای محمدحسین عزیزی هیات تحریریه
آقای دکتر رسول کدخدایی هیات تحریریه
آقای دکتر محمد شاهدی هیات تحریریه
آقای دکتر محمدامین محمدی فر هیات تحریریه
آقای عسگر فرحناکی هیات تحریریه
خانم دکتر زهرا امام جمعه هیات تحریریه
آقای اشکان مددلو هیات تحریریه
آقای محمدحسن ایکانی هیات تحریریه
خانم ایران عالم زاده هیات تحریریه
آقای محمدنقی اشتیاقی هیات تحریریه
آقای مجید جوانمرد هیات تحریریه
آقای علیرضا بصیری هیات تحریریه

0سازمان علمی ناشر مجله: سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران