Journal of Food Quality and Hazards Control (J. Food Qual. Hazards Control) is an international peer-reviewed quarterly journal that aims at publishing of high quality scientific articles involved in food quality, food hygiene, food safety, and food control which scientists from all over the world may submit their manuscript. The journal is an open access publication and official journal of Research Center for Food Hygiene and Safety, School of Public Health, Shahid Sadoughi University of Medical Sciences, Yazd, Iran.

 

نمایه سازی

فصلنامه کنترل کیفیت مخاطرات مواد غذایی تحت حمایت سیویلیکا می باشد و مقالات هر شماره آن پس از انتشار در پایگاه سیویلیکا نمایه سازی و منتشر می شود. مقالات این مجله در نظام رتبه بندی دانشگاهها و پژوهشگاهها مورد تحلیل قرار میگیرد.

اطلاعات مهم مجله

سازمان علمی ناشر مجله: دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد
کد ژورنال: JR_JFQHC
تاریخ درج سایت: شنبه، ۲۸ مرداد، ۱۳۹۶
تعداد نمایش: 11407

سختار سازمانی مجله

آقای بهادر حاجی محمدی مدیر مسئول
خانم گیلدا اسلامی سردبیر
خانم هنگامه زندی معاون سردبير

0سازمان علمی ناشر مجله: دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد