نشریه علمی - پژوهشی پژوهشهای زعفران توسط دانشگاه بیرجند توسط گروه پژوهشی زعفران با مشارکت انجمن علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران منتشر می شود.
این مجله با شماره پروانه ۲۶۸/و/۱۳۹۱-۱۸/۵/۹۱ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و ۱۱۰۴۶۲/۳- ۹۱/۵/۱۸ از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با درجه علمی – پژوهشی به شماره ۱۰۵۱۳۸/۱۸/۳/ مورخ ۱۳۹۷/۷/۹ از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری منتشر می گردد.
بر اساس آخرین ارزیابی صورت گرفته توسط کمیسیون نشریات علمی کشور (سال ۱۳۹۸)، نشریه علمی پژوهشی " پژوهشهای زعفران " توانست رتبه "ب" را به خود اختصاص دهد. از معیارها و شاخصهای جدید برای ارزیابی نشریات میتوان به انتشار به موقع، داشتن وبگاه استاندارد، رعایت آیین نگارش و ساختار مناسب، رعایت فرآیند پذیرش مقالات و داوری تخصصی، وضعیت نشریه در نمایههای استنادی تخصصی – اجتماعی، رعایت اخلاق علمی نشر، جلوگیری از بروز تخلفات علمی و ...؛ اشاره کرد.
نمایه سازی
دوفصلنامه پژوهش های زعفران تحت حمایت سیویلیکا می باشد و مقالات هر شماره آن پس از انتشار در پایگاه سیویلیکا نمایه سازی و منتشر می شود. مقالات این مجله در نظام رتبه بندی دانشگاهها و پژوهشگاهها مورد تحلیل قرار میگیرد.
اطلاعات مهم مجله
سازمان علمی ناشر مجله: دانشگاه بیرجندکد ژورنال: JR_JSRB
تاریخ درج سایت: پنجشنبه، ۲۶ مهر، ۱۳۹۷
تعداد نمایش: 5181
سختار سازمانی مجله
آقای دکتر محمدعلی بهدانی مدیر مسئول
آقای دکتر محمدعلی بهدانی سردبیر