فصلنامه علمی-پژوهشی "پژوهش­های صنایع غذایی" مقالات تحقیقی در زمینه علوم و صنایع غذایی و موضوعات مرتبط در این زمینه را که برای اولین بار ارائه می­شوند را پذیرفته و بعد از داوری منتشر می نماید. نشریه از تمامی استادان، پژوهشگران و صاحبنظران دعوت می نماید تا با ارسال مقاله های ارزنده خود این نشریه را در انتشار نتایج تحقیقات و ایجاد ارتباط و هماهنگی بین محققان گرامی و بخش دانشگاه و صنعت یاری فرمایند.

در آخرین ارزیابی کمسیون نشریات علمی کشور، نشریه پژوهش‌های صنایع غذایی حائز رتبه "الف" گردیده است.

نمایه سازی

پژوهش های صنایع غذایی تحت حمایت سیویلیکا می باشد و مقالات هر شماره آن پس از انتشار در پایگاه سیویلیکا نمایه سازی و منتشر می شود. مقالات این مجله در نظام رتبه بندی دانشگاهها و پژوهشگاهها مورد تحلیل قرار میگیرد.

اطلاعات مهم مجله

سازمان علمی ناشر مجله: دانشگاه تبریز
کد ژورنال: JR_FOODRE
تاریخ درج سایت: پنجشنبه، ۲۶ مهر، ۱۳۹۷
تعداد نمایش: 4354

سختار سازمانی مجله

آقای دکتر علی ایاسه مدیر مسئول
آقای دکتر بابک قنبرزاده سردبیر
آقای دکتر سعید داداشی مدیر داخلی
آقای پروفسور جلال دهقان نیا هیات تحریریه
آقای دکتر ناصر همدمی هیات تحریریه
آقای دکتر فرامرز خدائیان هیات تحریریه
آقای دکتر سیدمحمدعلی رضوی هیات تحریریه
آقای دکتر محمد امین حجازی هیات تحریریه
آقای دکتر محمد علیزاده هیات تحریریه
آقای دکتر میرحسن موسوی هیات تحریریه

0سازمان علمی ناشر مجله: دانشگاه تبریز