مجله فراوری و نگهداری مواد غذایی به عنوان یکی از مجلات معتبر علمی و پژوهشی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان است که با هدف گسترش مرزهای دانش، ارتقاء سطح علمی پژوهشگران، اساتید، دانشجویان و فعالان عرصه صنعت غذا اقدام به انتشار آخرین دستاوردهای پژوهشی به صورت دو فصل نامه به زبان فارسی نموده است. میکروبیولوژی مواد غذایی، فناوری، تولید و نوآوری های محصولات غذایی، غذاهای فراسودمند، فراوری مواد غذایی و محصولات کشاورزی (با منشاء گیاهی، دامی و دریایی)، ضایعات و پسماند مواد غذایی، سم شناسی مواد غذایی و آلاینده ها ، ایمنی و کیفیت مواد غذایی، نانو و بیوتکنولوژی مواد غذایی، بسته بندی و ماندگاری مواد غذایی، مهندسی صنایع غذایی از موضوعات تحت پوشش این مجله می باشند. مجله فراوری و نگهداری مواد غذایی از تاریخ ۲۶/۴/۱۳۸۸ بر اساس توافقنامه با انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران مجوز نشر دریافت کرد و در تاریخ ۲۵/۰۱/۱۳۹۳ از کمیسیون بررسی نشریات کشور حائز رتبه علمی- پژوهشی شد.
نمایه سازی
مجله فرآوری و نگهداری مواد غذایی تحت حمایت سیویلیکا می باشد و مقالات هر شماره آن پس از انتشار در پایگاه سیویلیکا نمایه سازی و منتشر می شود. مقالات این مجله در نظام رتبه بندی دانشگاهها و پژوهشگاهها مورد تحلیل قرار میگیرد.
اطلاعات مهم مجله
سازمان علمی ناشر مجله: دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانکد ژورنال: JR_EJFPP
تاریخ درج سایت: پنجشنبه، ۲۶ مهر، ۱۳۹۷
تعداد نمایش: 6788
سختار سازمانی مجله
آقای دکتر مهدی کاشانی نژاد مدیر مسئول
آقای دکتر مرتضی خمیری سردبیر