انتشار مجله مهندسی بیوسیستم ایران همسو با دیگر نشریات علمی – پژوهشی دانشگاه تهران در راستای تحقق اهداف سند چشم انداز ۲۰ ساله در جهت ارتقاء تولید علم در سطح ملی و بین المللی و کاربردی نمودن آن برای رفع نیاز جامعه و پژوهش محور نمودن آموزش در سطح دانشگاه و تربیت نیروی انسانی کارآمد و توسعه یافته صورت میپذیرد.
مجله علمی - پژوهشی مهندسی بیوسیستم ایران در دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران انتشار می یابد. این مجله در حال حاضر عمدتا" به دستاوردهای محققین و پژوهشگرانی تعلق دارد که در مجموعه علوم و فنون مربوط به رشتههای تخصصی مهندسی مکانیک بیوسیستم، مهندسی مکانیزاسیون کشاورزی، علوم و مهندسی صنایع غذایی به تحقیق، پژوهش و تفحص میپردازند. به طوری که هر یک از رشته های مذکور در گرایشهای تخصصی ورود پیداکرده که اعم آنها شامل: طراحی ماشینهای کشاورزی، طراحی ماشینهای صنایع غذایی، انرژیهای تجدیدپذیر و فناوری پس از برداشت و نیز مدیریت و تحلیل سامانه ها و بازیافت و مدیریت پسماند و همچنین مهندسی صنایع غذایی، علوم مواد غذایی، فناوری تبدیل مواد غذایی و بیوتکنولوژی غذایی می باشد. در این راستا زمینههای بسیار متنوع وجود پیدا کرده که مقالهها و گزارشهای علمی و پژوهشی حاصل از دستاوردهای محققین و پژوهشگران گواه آن است.
اهم زمینههای تخصصی در رشتهها و گرایشهای مذکور مشمول موارد ذیل میباشند:
- طراحی، ساخت، تولید و سازگار نمودن ماشینهای کشاورزی و صنایع غذایی
- ارزیابی ماشینها و سامانهها و خطوط تولید تحقیقاتی
- توسعه کشاورزی دقیق
- کاربرد انرژیهای تجدید پذیر در صنعت کشاورزی
- خودکفایی صنعتی در زمینه کشاورزی
- ساخت، تحقیق و توسعه در زمینههای ماشینها و کارخانههای صنایع غذایی و فراوری محصولات کشاورزی
- گسترش مجموعه علوم و تکنولوژی براساس مقتضیات اقتصادی، اجتماعی و شرایط متنوع در جوامع روستایی و مناطق کشاورزی
- انتخاب مناسبترین روشها و ماشینهای مربوط به خدمات توسعه کشاورزی و عمران روستایی
- مکانیزاسیون کشاورزی و تولید اقتصادی محصولات
- گسترش و به کارگیری علوم و تکنولوژی مربوط به کاربرد، مدیریت و سازگاری ماشینهای مختلف کشاورزی
- منابع تامین قدرت و انرژی جهت خدمت و مدیریت در مراکز کشاورزی مکانیزه
- ایمنی در صنایع غذایی
- استفاده از مجموعه آخرین دانشها و یافتههای بشری و بهینهسازی آنها، افزایش راندمان و بهره وری در راستای ویژگیهای فرایند صنایع غذایی
- بهبود و کیفیت، تضمین کیفیت، بالابردن ظرفیت تولید، کاهش مصرف انرژی، کاهش آلودگیها، کاهش ضایعات و افزایش راندمان و بهره وری
نمایه سازی
مجله مهندسی بیوسیستم ایران تحت حمایت سیویلیکا می باشد و مقالات هر شماره آن پس از انتشار در پایگاه سیویلیکا نمایه سازی و منتشر می شود. مقالات این مجله در نظام رتبه بندی دانشگاهها و پژوهشگاهها مورد تحلیل قرار میگیرد.
اطلاعات مهم مجله
سازمان علمی ناشر مجله: دانشگاه تهرانکد ژورنال: JR_IJBSE
تاریخ درج سایت: پنجشنبه، ۲۶ مهر، ۱۳۹۷
تعداد نمایش: 4405
سختار سازمانی مجله
آقای دکتر محمدرضا بی همتا مدیر مسئول
آقای دکتر کرامت اله رضایی سردبیر
آقای دکتر احمد غضنفری مقدم هیات تحریریه
آقای دکتر محمدامین محمدی فر هیات تحریریه
آقای دکتر احمد بناکار هیات تحریریه
آقای دکتر محمدحسین آق خانی هیات تحریریه
آقای دکتر علی اسحق بیگی هیات تحریریه
آقای دکتر محسن برزگر هیات تحریریه
آقای دکتر صدیف آزادمرد دمیرچی هیات تحریریه
آقای دکتر محمد حجتی هیات تحریریه
آقای دکتر شاهین رفیعی هیات تحریریه
آقای دکتر محمود امید هیات تحریریه
آقای دکتر محسن لبافی مزرعه شاهی هیات تحریریه
آقای دکتر فرامرز خدائیان هیات تحریریه
خانم دکتر زهرا امام جمعه هیات تحریریه
آقای دکتر حسین مبلی هیات تحریریه
آقای دکتر حمیدرضا قاسم زاده هیات تحریریه
آقای دکتر علی رجبی پور هیات تحریریه