نشریه پژوهشنامه حلال، در پائیز سال ۱۳۹۷ با هدف ایجاد و بسط فضای علمی و پژوهشی و ترویج گسترش دانش با معیار های سلامت، حلال، طیب و طاهر به صورت دو فصلنامه به زبان فارسی به همراه چکیده انگلیسی منتشر می شود. این مجله متعلق به مرکز تحقیقات حلال جمهوری اسلامی ایران و مقالات آن رایگان می باشد. اعضای هیئت تحریریه از همه ی نویسندگان دعوت به عمل می آورند تا مقاله ی خود را که مرتبط با معیار های حلال است برای نشریه پژوهشنامه حلال ارسال نمایند.
زمینه موضوعی نشریه:
مذهب، اخلاق و علوم اجتماعی
حلال طیب و طاهر درفقه و شریعت - حلال در ادیان و مذاهب – اخلاق- اخلاق پزشکی - سلامت اجتماعی - سلامت روابط انسانی - حلال و سلامت اجتماعی
سلامت
حلال و سلامتی - ایمنی مواد غذایی- بهداشت و سلامت انسان- بهداشت دارو- حلال و سلامت روان
اقتصاد
اقتصاد غذا- اقتصاد دارو- اقتصاد سلامت – اقتصاد گردشگری –اقتصاد حلال
آنالیز
آنالیز غذا – آنالیز دارو – آنالیز مواد آلاینده- آنالیز تقلبات و منشایابی- شناسایی و کنترل عناصر و اجزا مواد و محصولات -کنترل حلیت مواد و فرآورده ها
نمایه سازی
پژوهشنامه حلال تحت حمایت سیویلیکا می باشد و مقالات هر شماره آن پس از انتشار در پایگاه سیویلیکا نمایه سازی و منتشر می شود. مقالات این مجله در نظام رتبه بندی دانشگاهها و پژوهشگاهها مورد تحلیل قرار میگیرد.
اطلاعات مهم مجله
کد ژورنال: JR_JHALALتاریخ درج سایت: دوشنبه، ۴ اسفند، ۱۳۹۹
تعداد نمایش: 5364
سختار سازمانی مجله
آقای نفیسه صادقی مدیر مسئول
آقای بهروز جنت سردبیر