فصلنامه کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی به عنوان یکی از نشریات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی (کرمان) از تاریخ ۱۳۹۹.۹.۴ بر اساس مجوز شماره ۴۲۹۷۲/۷۳/ص/۹۹ دانشگاه آزاد اسلامی و مجوز اداره ارشاد اسلامی به شماره ۴۰۴۰۸ مورخ ۱۳۹۹.۱۰.۳ فعالیت خود را آغاز نموده است . این نشریه مقالات علمی - پژوهشی پژوهشگران محترم که حاوی یافته های نوین در ارتباط با تولیدات کشاورزی و مواد غذایی بوده و قبلا در هیچ نشریه داخلی و یا خارجی منتشر و ارسال نشده باشند را پس از بررسی و داوری به چاپ می رساند.

حوزه های تحت پوشش:

ماندگاری و ذخیره سازی فراورده های غذایی و تولیدات کشاورزی
فناوری های نوین در زمینه نگهداری مواد غذایی و کشاورزی
زیست فناوری مواد غذایی و تولیدات کشاورزی
سنتز و شناسایی نگهدارنده های سالم جهت فراورده های غذایی و کشاورزی
فساد مواد غذایی
روش های کنترل بیولوزیک مواد غذایی و تولیدات کشاورزی
اندازه گیری ریز مغذی ها ، باقیمانده سموم و آفت کش ها در تولیدات کشاورزی
کود های بیولوزیک
سایر حوزه های نوین مرتبط.

نمایه سازی

فصلنامه کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی تحت حمایت سیویلیکا می باشد و مقالات هر شماره آن پس از انتشار در پایگاه سیویلیکا نمایه سازی و منتشر می شود. مقالات این مجله در نظام رتبه بندی دانشگاهها و پژوهشگاهها مورد تحلیل قرار میگیرد.

اطلاعات مهم مجله

سازمان علمی ناشر مجله: دانشگاه آزاد اسلامی واحد حاج قاسم سلیمانی (کرمان)
کد ژورنال: JR_QAJF
تاریخ درج سایت: سه شنبه، ۲۵ مرداد، ۱۴۰۱
تعداد نمایش: 3801

سختار سازمانی مجله

خانم پروفسور مریم کاظمی پور مدیر مسئول
آقای دکتر مهدی حسن شاهیان سردبیر
آقای دکتر سیدرضا مودب هیات تحریریه
آقای دکتر محمدرضا اردکانی هیات تحریریه
آقای دکتر محبوب نعمتی هیات تحریریه
آقای دکتر فرشید کفیل زاده هیات تحریریه
آقای دکتر یحیی تهمتن هیات تحریریه
آقای دکتر غلامرضا اسدی کرم هیات تحریریه
آقای دکتر محمدرضا اخگر هیات تحریریه
خانم دکتر نجمه یزانپناه هیات تحریریه
آقای دکتر محمدعلی نوروزیان هیات تحریریه

0سازمان علمی ناشر مجله: دانشگاه آزاد اسلامی واحد حاج قاسم سلیمانی (کرمان)