The Research and Innovation in Food Science and Technology (JRIFST) is a scientific ranked, peer-reviewed journal, publishing new development in Food Science & Technology. The work submitted should be innovative and practical either in the approach or in the methods used. Original research articles as well as review articles as they relate to Food Science & Technology are welcomed.
The journal publishes innovative and applied research that have potential for enhancing product quality, extend shelf life of fresh and processed food products and improve process efficiency.
Journal Scope
The key focus of the research should be on the following areas:
■ Food Chemistry
■ Food Engineering
■ Food Technology
■ Food Biotechnology
■ Food Nanotechnology
نمایه سازی
فصلنامه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی تحت حمایت سیویلیکا می باشد و مقالات هر شماره آن پس از انتشار در پایگاه سیویلیکا نمایه سازی و منتشر می شود. مقالات این مجله در نظام رتبه بندی دانشگاهها و پژوهشگاهها مورد تحلیل قرار میگیرد.
اطلاعات مهم مجله
سازمان علمی ناشر مجله: موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذاییکد ژورنال: JR_JRIFST
تاریخ درج سایت: سه شنبه، ۱۸ مهر، ۱۳۹۶
تعداد نمایش: 19628
سختار سازمانی مجله
آقای دکتر رسول کدخدایی مدیر مسئول
آقای سیدعلی مرتضوی سردبیر